Răspuns :
Mi-o amintesc și acum. Se afla pe partea dreaptă a uliței fără sfârșit. Pe dinafară părea a nu fi mai mare decât unul dintre cotețele de găini de mai devale, dar pentru mine reprezenta totul. Avea doar o cămăruță mică în care eu, Mărioara și tăticuțul ne înghesuiam în fiecare seară. Nopțile de iarnă erau friguroase ca și cum am fi fost pe afară, fiindcă sobă n-aveam, iar oricum lemnele erau mult prea scumpe. Dormeam pe jos, inspirând mirosul intens de mucegai. Vara era ceva mai bine. Stăteam în fânar, privind absent la stele, sperând la o lume mai bună în care cerealele erau pe gratis, iar căldură era peste tot indiferent de anotimp.
Casa copilăriei mele, cel mai liniștit loc, o căsuță micuță și albastră că și cerul senin de vară, cu ferestre luminoase care parcă îți zâmbesc căldura unui copil inocent...cu o cameră mare plină de jucării și o curte plină de pașii zglobii a doi copii micuți.
Casa copilăriei va fi întotdeauna o piatră de aducere aminte în mintea și în inima mea de copil.
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Limba română. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem și vă invităm să ne adăugați în lista de favorite!